De hamamdoeken van Yazgibi zijn ook verkrijgbaar in Akkrum, Bussum, Soest, Wassenaar, Noordwijk, Den Haag en Goes.


In het gezellige watersportdorp Akkrum in Friesland vind je Cocoon Concept Store.

Eigenaresse Annet de Jong: 'Dit is een plek waar je inspiratie op kunt doen om je leven wat groener te maken. Een winkel waar je juist die dingen kunt vinden waar wij het “Love at first sight” gevoel bij hebben. Nieuw design en mooie vintage items. Bij ons vind je ecologische,- en in eerlijke omstandigheden vervaardigde producten'. Kortom een winkel met een passie.

Cocoon Concept Store
Kleef 6
8491 BX Akkrum
www.cocoonconceptstore.com


Bij Bat of an Eye vind je geen standaardvoorwerpen, maar bijzondere items, met zorg ontwikkeld. Eigenaresse Karen Niekerk vindt het belangrijk dat haar producten een duurzaam, lokaal en liefst ook een sociaal karakter hebben. Een miniwarenhuis met de allerleukste kleding, woonitems en cadeaus. 

Bat of an Eye
Zuid Promenade 3
3768 EM Soest-Zuid
www.batofaneye.nl


In het gezellige Goes aan de oude stadshaven staat Huis de Baerse. In het prachtige oude pand vind je een combinatie van mooie brocante en nieuwe artikelen.

Huis de Baerse
Grote Kade 44
4461 BE Goes
www.huisdebaerse.nl


Een bijzondere winkel met een geheel eigen stijl, zo zou je ISUL in Bussum kunnen omschrijven. Eigenaresse Peggy Betlem is altijd op zoek naar 'net even wat anders'. Kadootjes, prachtige sieraden en leuke dingen voor je interieur.

ISUL Kado & Design
Nassaustraat 15
1404 CS Bussum
www.isul.nl


VANAF VOORJAAR 2020 

Lekker dichtbij het strand in Noordwijk vind je Poush, een prachtige winkel met unieke labels. Hier ga je zeker met iets naar buiten. Ook in het gezellige centrum van Wassenaar vind je een vestiging van Poush, en in de prachtige Frederik Hendrikstraat in Den Haag. 

Poush Concept
Hoofdstraat 98
2202 EZ Noordwijk

Poush Concept 
Langstraat 39
2242 KK Wassenaar

Poush Concept
Frederik Hendriklaan 245
2582 CC Den Haag

www.poush.nl


 

© 2018 - 2020 Yazgibi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel