Lekker dichtbij het strand in Noordwijk vind je Poush, een prachtige winkel met unieke labels. Hier ga je zeker met iets naar buitenOok in het gezellige centrum van Wassenaar vind je een vestiging van Poush, en in de mooie Frederik Hendrikstraat in Den Haag. 

Poush Concept (hamamoeken, plaids) 
Hoofdstraat 98
2202 EZ Noordwijk

Poush Concept (hamamdoeken, badjassen en strandkleding) 
Langstraat 39
2242 KK Wassenaar

Poush Concept (hamamdoeken & plaids)
Frederik Hendriklaan 245
2582 CC Den Haag

www.poush.nl


In het gezellige watersportdorp Akkrum in Friesland vind je Cocoon Concept Store.

Eigenaresse Annet de Jong: 'Dit is een plek waar je inspiratie op kunt doen om je leven wat groener te maken. Een winkel waar je juist die dingen kunt vinden waar wij het “Love at first sight” gevoel bij hebben. Nieuw design en mooie vintage items. Bij ons vind je ecologische,- en in eerlijke omstandigheden vervaardigde producten'. Kortom een winkel met een passie.

Cocoon Concept Store
Kleef 6
8491 BX Akkrum
www.cocoonconceptstore.com


Hét vakantieplatform voor Nederlandstalige vrouwen wereldwijd | kleinschalig |
van eenvoudig en betaalbaar tot lekker luxe | altijd uniek en persoonlijk

Oprichter Ria Luitjes: 'Wat in eerste instantie begon als een Facebook groep heeft geleid tot een (boekings)platform dat reizende wereldvrouwen en ondernemende wereldvrouwen bij elkaar brengt. Waar we allemaal aan bijdragen en waar we allemaal ambassadeur van kunnen zijn! Maar ook een platform waarmee wij iets kunnen betekenen voor vrouwen en meisjes over de gehele wereld, door een paar euro per jaar te doneren voor een lidmaatschap wat ten goede komt aan een aantal goede doelen'.

www.globaldutchies.com

 

 

 

© 2018 - 2022 Yazgibi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel