Navigatie

De hamamdoek (of peshtemal in het Turks) vindt zijn oorsprong in landen met een badhuiscultuur, de hamam of hammam. Natuurlijk kan je de doek heel goed meenemen naar de sauna, maar je kunt 'm voor oneindig veel meer doeleinden gebruiken. 

Lichtgewicht - Groot absorptievermogen - Goede plaatsvervanger voor je zware badlaken - Weinig ruimte in je (hand)bagage
Snel uit te spoelen na een stranddag - Snel weer droog -  Ook te dragen als een pareo - Gebruik 'm in de sportschool etc. etc.

Een hamamdoek is niet alleen functioneel of praktisch, maar ook gewoon een leuk en mooi trenditem. Én een leuk kado om te geven en te krijgen!

De hamamdoek is 'in', steeds meer mensen ervaren de voordelen en de vele toepassingen. Het aanbod wordt dan ook steeds groter. Productie vindt allang niet meer uitsluitend plaats in de textielregio's in Turkije, maar ook in massa producerende landen als India en China. Het verschil? Kwaliteit, duurzaamheid, vakmensen die fatsoenlijk betaald worden, en zo kan ik nog wel even doorgaan. En daar hoort nou eenmaal een passende prijs bij.

Hoe wordt jouw hamamdoek geproduceerd? Kijk dan hier

© 2018 - 2019 Yazgibi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel